fredag 31 juli 2009

Produkttestning utanför boxen

Tractor Pullers spelar i en egen liga. Det spelar ingen roll vad det handlar om så tittar det ut ett ess ur ärmen. Vi har förstått att Pullers just nu är inne i en period av produkt tester. I dagsläget handlar det om att finna marknadens bästa och lättaste hjälm, en hjälm som dessutom ska funka både för linje och tempo.

Norell testkör hjälmen. Ingen vindtunnel här inte utan istället har dom valt att förlägga testet till en pool. Misstänker att Schmunken har något med detta att göra, återigen utanför boxen.
Norell ser nöjd ut efter de inledande längderna; - den är aningen tung annars är allt perfekt.
Även en afterbike hatt kommer att tas fram och släppas som en Pullers limited edition.


musch och ösregn

efter lite tid i södra europa med värme var man då åter i verkligheten och regn. Inte lipar man över det och speciellt inte då man möts av att Åbom har satt till med värsta muschen, värsta är kanske att ta i men den är riktigt fin. Syns lite dåligt på bilden men klicka på bilden så ser ni nog bättre. Inte helt olikt James H faktiskt och vem vill inte var lik ngn som spelar i ett rockband.
Innan dagens runda som bestod av 1,5 timme enkel visp.
Som ni ser så regnar det lite men det var ju 15 grader för sjutton gubbar så helt fel var det inte. Ove har precis attackerat, Henke och Hanna försöker följa.

Tävlingsdags

Ikväll kl 18 går startskottet! Återkommer med rapport :-) Det stora kraftprovet går däremot av stapeln först på lördag.

torsdag 30 juli 2009

Onsdag!


Snarkus skickade precis denna bild just när jag höll på att titta på en sjögroda på Skansen. Jag hade cykelabstinens igår men vi löste det hela med att cykla runt hela Stockholm med våra enpetare.

tisdag 28 juli 2009

Block och kort

Nu åker jag och Downhill på semester. Block och poängkort finns på Solde Kaffebar för upphämtning. Kanske Snarkus och Schmunk kan hämta dem till morgondagens spurter? Carlström kommer hem på söndag och kommer alltså vara hemma till nästa onsdag. Jag blir utan poäng två onsdagar i rad nu. Inte bra, inte bra.

måndag 27 juli 2009

Fighting Spirit

Bilder från Mr Pelton


Bilder från onsdagarna finns upplagda på mitt flickrkonto! Dock med sämre kvalitet än ursprungsbilderna. Tusen tack Tony!

Hälsning från Daniel och Ulrika!

Hej!

Jag och Ulrika är på ett års träningsläger i Schweiz och har nu äntligen cyklat med proffsen. Ulrika gjorde ett gästframträdande i juni på ert lagtempo och jag var med förra hösten och körde en del spurter vilket gav mersmak. I veckan var vi i Verbier och tittade på touren, helt fantastisk upplevelse med galet mycket folk, en riktig folkfest!

http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/TdFVerbier2009#

På tourens andra vilodag cyklade vi upp till col de grand st Bernard och fick ligga på rulle på hela team Saxo Bank.

http://www.youtube.com/watch?v=FgCMUxNfw5c

Julian Dean och Ryder Hejsedal from Garmin-Slipstream höll jag rulle på i några minuter. Precis efter den här videosnutten så blev jag duktigt ställd av dem trots mitt tillfälliga storhetsvansinne.

http://www.youtube.com/watch?v=W8d8Ioh3-pw

Col de st grand Bernard är cirka 3 mil långt och snittar 5%, sista 6 km ligger på runt 9% och är brutalt tunga. Dock var det fullt med folk som hejade på så man fick extra krafter.
http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/ColDeGrandStBernard2009#

Vid starten i Martigny på den 16:e etappen lyckades vi få vip-pass och komma in på vip-området och se bl a Bernard Hinault. Sedan var vi inne på startområdet och var nära cyklisterna när de körde upp till starten, vilken känsla att bländas av glänsande, nyrakade ben och Pozzattos nyinfettade hårsvall! När Lance cyklade förbi på 1,5 meters avstånd var man i cykelhimmeln.

http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/TdFMartigny2009#

Hälsningar och vi ses nästa år på onsdagarna,
Daniel och Ulrika

Rykten...igen..

Det går även rykten om att Team Solde ska utöka med en MTB-sektion.

Rykten

Det går rykten på stan om att Team Solde och Pista Malmoe ska börja cykla BMX till hösten....Vi gillar Malmö BMX Racing.

Bilder från taket

Oh vilka tjusiga bilder från onsdagens finfina event på taket.

söndag 26 juli 2009

Åbom

Åbom tog hem en fin seger idag då han vann Sverige Cup! Berätta mer Henke, berätta mer!

fredag 24 juli 2009

Nästa onsdag

Nästa onsdag är både jag och Johan borta. Även Delavega är borta och som brukligt är Blixtens start på Onsdagsspurten inte att räkna med. Matti är kan eventuellt dyka upp men det är inget vi ska räkna med. Med andra ord blir nästa onsdag extra spännande. Snarkus tror jag är hemma och han var duktig att dela ut poängkorten i onsdags. Sedan behöver vi en som är sekreterare som kan skriva upp nya åkare samt skriva ner vilka som tog poäng i prinsklassen respektive prinsessklassen. Sedan vore det fint om sekreteraren kunde skriva ner Bergsprispoängen. Jag kan lämna in ett litet block och penna på Solde för upphämtning nästa vecka. Nästa steg är att någon ser till så att det blir ett lagfoto efter den sista spurten vid Blomsterkiosken så att Johan kan registrera alla åkare och dela ut poäng. Är det alles klar inför onsdagen? Samling som vanligt klockan 19:10 på St Knut alt 19:30 vid Blomsterkiosken. After Bike på antingen Babel eller Plockepinn. Snarkus, jag har en bibba poängkort som jag lämnar in på Solde imorgon för upphämtning.

Dansa med vargar är inte längre min favvofilm!

Rapport från Touren


Vilket jippo, vilken tävling, Le Tour! Vi inser inte riktigt hur cykelsporten är nere på kontinenten. Det var hur mycket folk som helst som stod och hejade fram cyklisterna på tempoetappen i Annecy. Det var så galet att man knappt fattar faktiskt. Alla var ju där på något vis. Värst av allt var ju såklart cirkus Lance, ja jag säger då det. Man visste inte om det var madonna, påven, Ove Nilsson eller Tiger W som anlände, men det var Lance. Livvakter och hundra hundra - tals fotografer, journalister och fans - galet var ordet. Att mannen orkar fokusera på cykeln är för mig en gåta. När jag, Emma och Erik stod och studerade Saxobank som satt på trainers kom självaste Robban Bengtsson och knackade på vår axel. Vilken överraskning, där stod han med sin stödkrage och log. Robban är på väg tillbaka och hade cyklat sista klättringen på 17:e etappen dagen innan, underbart Robban! Touren var ett minne för livet och mer rapport och bilder kommer då jag är åter hemma och kan koppla på storkameran till datorn. 
På bilden ser ni bröderna Schleck värma samtidigt som Gustaf L sitter i stolen och tar igen sig, underbart krigat Gurra Grus.

torsdag 23 juli 2009

Leverans


Idag fick Ica Malmborgs hem min order av majskolvar. Stort tack Malmborgs för majskolvsstödet!

Roller Race


Onsdagsspurten gick fint igår. Inga problem. Det roliga var dock det som hände efter spurterna, nämligen aktiviteterna på Lidls tak. Vilket ös!! Bra jobbat alla inblandade och grattis Henke som tog hem första priset i Roller Racet.

onsdag 22 juli 2009

650 meter rakt upp och lika många rakt ner

Jag har jobbat några dagar i Tyskland. Igår kväll hade några kollegor fixat så att vi skulle ut och cykla. De ville visa mig hur vardags-MTB-cykel-kulturen är i Bayern en tisdag. Sammanfattningen är att den är exakt som hemma med protour och onsdagsspurten men lite annorlunda. Vi hade mountainbikes, klättrade 650 höjdmeter på ett bräde, stannade på toppen och drack sportdryck och åt med ca 100 andra cyklister, sedan cyklade vi hem. Det tog 55 minuter upp och 7 minuter ner, totalt 1.02.
Vackert som rackarn, ungefär som brofästet. Holger krigar bra.

Min cykel för en kväll.

Håll i hatten vad fint det var med lite finmat och Vitargo på toppen.

Ja, så här ser det ut en vanlig tisdag i Bayern. Hur mycket cyklister som helst. När vi klampade in på babbel på afterbiken i Borås tittade folk på oss som om vi hade landat med en raket utanför. Här var det precis motsatt, hade du inte cykelkläder så undrade de var det var för fel, härligt.



tisdag 21 juli 2009

Onsdag imorgon

Johan är på semester men i alla fall jag kommer att representera Team Solde imorgon på Onsdagsspurten och jag hoppas att fler ur laget kommer att dyka upp. Har Snarkus poängkorten? Samling som vanligt vid St Knut klockan 19:00 eller 19:30 vid Blomsterkiosken. Efter spurterna beger vi oss till Lidls tak där det blir allehanda fina cykelaktiviteter som nu kan få mer info om i några inlägg längre ner här på bloggen. Väl mött imorgon!

måndag 20 juli 2009

Veckans låt med Tractor Pullers V30

Under mitten av nittiotalet körde vi grispass på vardagskvällarna. Det kunde vara råkallt och regn, ibland minusgrader och alltid kolmörkt då vi samlades för att köra 5-6 mil MTB-lagtempo på grusvägar. Förutom små ljusdioder på hojarna så var den enda ljuskällan vi hade tränare Flodins Vaz Lada som följde oss tätt bakom med tänt heljus. Gissa om det var läskigt ibland när vi svängde tvärt i dryga 40 blås rakti in i mörkret, det tog ju några sekunder innan Ladan svängt efter. Det var alltid Full Pull och vi gjorde allt för att vara den som tog den grymmaste förningen.

Som ni förstår så var det inte alltid helt lätt att bara klä om och hoppa på cykeln till dessa pass, nej man behövde ladda rejält och gräva djupt i motivationskontot. Min formel var Norrländsk Hard Core, jag spelade så högt stereon orkade medan de knappt torra kläderna åkte på. Sen var det bara att rulla ut och möta upp med grabbarna i mörkret.

Jag skrev ett postbrev(!) till önskeprogrammet Önska i P3 med Pontus Enhörning. När jag slog på radion några dagar senare citerade Pontus mitt brev;
-Lägg märke till det fräna gitarrriffet efter det mäktiga introt!
Refused var militanta veganer på revolutionståg med Straight Edge i grunden, nuförtiden äter vad jag har förstått alla utom Dennis Lyxén körv….

Hur som helst så är riffet fortfarande enormt fränt, så om det mot all förmodan någon gång tar emot att palla sig iväg till OS så vet ni vad ni skall göra.

Mina damer och herrar; Pump the Brakes med Refused

/Greven


Kontraktet klart


I natt blev kontraktet klart. En oerhörd lättnad för vår del såklart men jag tror att även Tractor Pullers är nöjda. Kontraktet innebär att TP kommer att ansvara för en ny kategori här på bloggen som kommer att heta "Veckans låt med Tractor Pullers". Vad Team Soldes motprestation är finns i kontraktet men är hemligt på TP:s begäran. Full pull!

Da Aldo tur/retur.





Kvällsrullningen gick ner till Aldo. Slagskeppet och Magnus behövde rulla ur benen efter dagens fina resultat och Norell rulla av armarna efter allt bredspacklande i lägenheten.
Brine satte högt tempo direkt och konstaterande "om vi ska hålla det här tempot så kommer jag aldrig orka komma hem igen" trots att det var han som satte farten. Härligt Dr Brine!
En fräsch fruktsallad med en rejäl glasskula hos Aldo satt också vad den skulle. När vi satt och frossade passade Aldo på att punka våra däck. Det vara bara fram med pumpen innan vi begav oss hemåt. Annars åkte vi mest och mys och hade en härlig solskensrunda.

Segerintervju med Slagskeppet.

Resultat Onsdagsspurten tom etapp 11.





Som nämnt innan så drabbades kansliet av en datakrash. Kolla igenom siffrorna noga så de stämmer. Det kan ha blivit någon pinne som fattas. Skriv en kommentar i så fall om ni känner er orättvist behandlade!

söndag 19 juli 2009

Bergakungen!

Ja jisses ja! Bergakungen Söderström ligger inte på latsidan nu när han har flyttat upp till Sveriges Chicago, Böölääänge. Kolla in klippet som Vacchi och Adamsson har lagt upp!

Mer info


Foto: Schmunk
En bild säger så mycket. Mer info på Snarkus egen blogg.

Slagskeppet vann SOLO!

Jag har inte storyn, jag har inga bilder men jag har hört att Slagskeppet idag vann ett GP solo! Att vinna solo gör inte vem som helst och slagskeppet är ju inte direkt vem som helst! Har någon mer info om detta lopp eller bilder så mottages det med stor glädje! Grymt jobbat Snarkus.

Finrunda till Lund!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Lund_domkyrkan2007.jpg/583px-Lund_domkyrkan2007.jpg
Imorgon, måndag, blir det fintur till Lund! Vi tänkte cykla via Kirseberg - Nordanå - Uppåkra så det blir lite finare vägar och vyer. Förutom att andas IQ-höjande professorsluft så kan det hända att det blir en glasskula på glasskulturen, vem vet... Sedan bär det hemåt mot Malmö igen. Enligt vissa väderleksrapporter ska vädret bli okej imorgon, enligt andra så ser det mer ostadigt ut. Så rundan är med viss reservation ifall det skulle visa sig bli regn! Men vi ska inte måla jävulen på väggen utan förhoppningsvis så ses vi klockan 18.00 i rondellen, eller 18.10 utanför Coop Värnhem! Skriv en kommentar om du tänkte komma.

Crash!


Det har varit datahaveri! Hårddisken crashade, därför fördröjningen av resultatet på Onsdagsspurten, men det kommer imorgon! 
Imorgon  söndag blir det även en kvällsrullning kl 18.00 från rondellen. Destinationen är inte spikad men det löser sig. Till Aldo är ett kanske inte helt omöjligt!  
Ses imorgon.

lördag 18 juli 2009

Excluuuuuuusive

Jag dör. Kom in ett mejl precis. Grevens hoj är till salu. Bara affektionsvärdet på hojen måste uppgå till mellan 200-300 000 pistoler. Grevens meddelande nedan:

Hej Jag tänkte försöka köpa en av Glasrikesresans 09 hojar till hösten och därför är min traktor till salu.

SÄLJES
Crescent RC 1800 med Campagnolo Chorus
Aluram med carbongafflar
Storlek 61 (för dig mellan 175-200 cm)
Hjul: Campagnolo Zonda
Kassett 11-23 (Såklart)
Komponenter: Campagnolo Chorus 10 speed
Pedaler: Shimano
Välskött, motionskörd och okraschad
Ny pris ca 25 000
NU 13 500 (POK 13 000)

För att krydda affären slänger jag in följande: 1st spurtuppdrag nästa gång jag kommer till Onsdagsspurten för den som köper/förmedlar hojen 1 års träning och tävlingskonsultation Tractor Pullers mycket hemliga och oerhört effektiva testcykel (spinning) program En date med Slagskeppet Se bifogad bild

Leverans kan ske ínom någon dag.

Tack på förhand!

//Greven

MMS från Magnus och David

För några dagar sedan kom ett MMS till bloggen. Vi blir alltid lika glada.


Kära cykelbröder! Idag tog vi bergspriset. Passo Stelvios 48 serpentiner är avklarade. 25 km uppförsbacke är bakom oss. Och after-biken i Bormio satt hur fint som helst! Ha en fin onsdagsspurt, vi ses i sadeln! /Magnus och David, CK Lunedi.

After Bike på Lidl på onsdag


På onsdag efter Onsdagsspurten föreslår jag att vi beger oss till Lidls parkering på Södra Förstadsgatan 124. Där kommer vi att kunna hänga med skönt folk och spana in apsköna åk och sedan blir det filmvisning klockan 22. För er som inte känner till Mash. Kolla in här. Notera att Lance är med i Austinklippet.

Lördagskväll



15 sekunder senare....



Dags att krypa till kojs.


Vinst för Spurt-Henke



Idag vann Spurt-Henke Ringenloppet! Helt otroligt. Stort grattis Henke och nu hoppas vi verkligen att du satsar helhjärtat på cyklingen och i alla fall börjar jobba deltid till hösten! Läs Henkes egna ord här.

fredag 17 juli 2009

Star...



Igår ägnade vi oss åt starfucking som ni ser.

bad och ben

Fortsatt Jönkan på semester och då Ola och Frida dessvärre lämnat mig och vänt åter mot vår fantastiska hufvudstad rykte jag tag i allas vår henke johansson, ni vet han som var med på lägret som har världens snyggaste cykel och världens snyggaste ben, inte nog med det, han har ett ordförråd och röst som räcker från Baskarp till månen.
Har ni inte varit i Baskarp och badat så åk dit, helt otroligt fint. Vattnet är som kristall - kristallklart alltså.
En bild säger mer än tusen ord. Kolla hojjen och kolla benen. Här är benen avslappnade, tänk då när han gasar...


Rörlig bild i bra drag uppför, backen mäter 2,5 kilometer och jag tror att detta är Henkes 7 intervall. Själv hoppade jag intervallerna och njöt av utsikten istället. Snarkus och Dan får passa sig på berga lägret nästa år.

torsdag 16 juli 2009

Café Skogsfiket!

Frida, Ola och jag har hittat Smålands absolut bästa fik. Fiket/cafét/smultronstället kan på många sätt liknas vid Solde kaffebar, det sprudlar av kärlek och stunden då javan intas är magisk. Sedan finns det ju såklart olikheter mellan dessa två ställen. Skogfiket drivs av två tjejer - Solde drivs av två killar. Skogsfiket ligger mitt i skogen bredvid en sjö - Solde mitt i stan bredvid en kanal. Jag kan lätt föreslå att nästa söndagsrullning går till Skogsfiket, det kommer bli långt att cykla men det är alla gånger värt resan. Skogsfiket ligger i Sjöstorp, inte så långt från Krängshult, Som i sin tur inte ligger så långt från Byarum och till Byarum hittar ju de flesta. Tack Hanna och Clara för en underbar fika. Se bilder från Skogsfiket nedan.
Cervelon står fint parkerad utanför fiket, just denna dag var uteserveringen stängd då det just hade ösregnat.

Allt är hembakat och dagsfärskt, min favvo var banankakan som syns på främre raden till höger. Recept dock hemligt.
Hanna och Clara! Precis som Johan och Jonas fast tjejer.
Allt på kakbordet kostade 5 kronor, hur bra som helst. Jag handlade för 65 kronor totalt, hyfsad socker topp efter men det var det värt!

onsdag 15 juli 2009

Onsdag i bilder



Ojoj. Tractor Pullers med Greven och El Maco i spetsen förgyllde vår onsdag. Det var bara så himla mäktigt att se Greven i klungan med sin otroliga pondus och ödmjuka inställning till omvärlden. Jag tror vi slog rekord gällande antal deltagare idag. After Biken på Babel kändes sund. Våra nya hjul går som 4 riktiga as i positiv bemärkelse. Det blir inte lika svampigt i igångdragen. Mer styvhet, mer rakt fram istället för förlorad kraft åt sidan. Underbart.

Onsdagsspurten



Åhhh yees! Onsdag, dessa onsdagar. Det kommer att bli bra väder framåt kvällen och det finns inga ursäkter att antingen samlas på St Knuts torg klockan 19:05 eller vid Blomsterkiosken (se karta till höger) vid 19:30. Idag är det vanliga spurter som gäller och naturligtvis blir det After Bike på antingen Babel, Plockepinn eller någon annan lämplog plats efteråt vid ca 21:00. Alla är hjärtligt välkomna och oavsett om du är nybörjare eller proffs så går det lika bra att vara med och cykla. Väl mött ikväll!

en riktigt fin tisdagskväll


jag gillar varierad träning. eftersom jag både cyklar och springer så har tankarna sedan ett tag tillbaka snurrat kring triathlon. jag är däremot långt ifrån någon naturbegåvning när det kommer till simning vilket har gjort att det hela stannat vid en tanke, tills igår. då var det dags för skånes minitri. deltagarna var begränsade till mig själv och en kompis.

startskottet gick vid lomma beach där det avverkades en sträcka på (vad vi tror var) 300 meter simning. vattnet var underbart tempererat och kampen var hård. det skiljde inte många sekunder mellan oss deltagare när vi raskt (?!) hoppade på cyklarna och avverkade en sträcka på ca 15 km. även denna gång var kampen jämn och depån vid bulltofta motionsområde nåddes samtidigt. spänningen var olidlig inför den avslutande löpningen på 5 km. jag kan dock glädja team soldes damlag med att ni inte behöver skämmas, efter en spurtinsats som jag är stolt över tog jag hem segern med ca 2 min. publiken var vild vid målgången och det tog tid innan alla intervjuer var avklarade och tidnigarna fått sina bilder. känslan var obeskrivlig!

kan jag hoppas på fler deltagare till nästa års minitri månne?!

tisdag 14 juli 2009

BREAKING NEWS

Det kom ett meddelande från theabsolutelatescyklingnews.com till redaktionen inatt 00:39. Se nedan:

Efraim Barkbit Journalist:
-Vi har fått tag på Erik Ljungbacken Direktör Sportiff för Nordic Tractor Pullers, Erik vad är det som kommer att hända på onsdag?
Erik:
-Jaaaa det är dags att vända blad i historieböckerna och se århundradets återförening gå av stapeln.
Efram:
-Vad händer Erik, vad är det du har att avslöja?
Erik:
-Jaaaa El Maco Tractor Puller samt Greven afv Tractor Puller skall för första gången sedan Junior SM 1991 tävla tillsammans.
Efraim:
-LÄGG UT, LÄGG UT!
Erik:
-Jaaaa grabbarna känner självfallet till Skånes egna OS och dessutom hörde de att kollegorna i ABBA var på gång med en återförening i samband med Michael Jacksons frånfälle och kände därmed att tiden är kommen.
Efraim:
-Grabbarna har ju skräckinjagande meritlistor men det har ju hänt en hel del sen 1991. Växelspakarna sitter inte på ramen, bromsvajrar leds i höljen genom styret, det är inte längre lika coolt med Hockeyfrilla och myggjagare, man syr inte längre fast reklamloggorna på tröjan, hjälmarna hjälper om man crashar, en cykel är lättare än en kundvagn, man kan ha 11 växlar på en cykel utan framväxel eller torpedo och sist men inte minst de har ju tillsammans gått upp över 30kg.
Erik:
-Jaaa mycket har hänt men vi räknar med att killarnas tjocklek tas ut av de lättare cyklarna, dessutom är Skåne platt så vi hoppas och tror att de skall få upp styrfart.
Efraim:
Nu till den kanske hetaste potatisen: After Bike. Blir det SVAJPERS efter OS?
Erik:
-Jaaa grabbarna har nya Direktör Sportiffer att ta hänsyn till dvs deras familjer. Tyvärr finns det inte tid för både OS och After Bike. Flintastekar skall vändas och de skall sparka dönare tillsammans med sina ungar. Vi kan inte både ha kvar äpplet och äta upp det, det blir antingen eller.
Efraim:
-Du menar alltså i klarspråk att ni vill ställa in OS 15/7 och gå rakt på After Bike?
Erik:
-Jaaaa jag har ingen kommentar till den frågan med hänsyn till våra sponsorer.
Efraim:
-Vi Tackar Erik Ljungbacken och går till reklam.

Greven, Hoffen och El Maco afv Tractor Puller 1990

måndag 13 juli 2009

ösregn med stort Ö

Frida, Ola och jag fick smaka på ett regn idag av sällan skådat slag. Vi är i jkpg på lite semester och rekar rundor för nästa års läger. Vi sökte skydd under en gran och en björk men det hjälpte föga, vi blev totalt dyngblöta men det var härligt på ngt vis. Det ryktas om fin besök hela veckan i Malmö.

After Bike

Det blev som vanligt en aptrevlig After Bike (nu även på måndagar?) efter turen. Kvarterskrogen på Regementsgatan blev värdbar denna gång. Kul att se att en av Sveriges främsta baristor, Emil Eriksson, väljer att "gå cycling" då han slog till på Johans Scott!

Dagens rykte

Ok hörrni. Det är ett sanslöst rykte som florerar kring Möllan och ner över Gessie. Greven ska tydligen komma till stan. Och inte vilken dag som helst. Ni kan lista ut resten.

I-landsproblem.


Min Akilleshäl på cykeln har varit snabbkopplingen på bakhjulet. Det är fantastiska komponenter rakt igenom på cykeln förutom denna förbannade Ultegra-snabbkoppling som har stört mig en längre tid. Inte nog med det för mina "lagkamrater" i Team Solde har inte varit sena att kommentera detta. Men nu är denna era slut. Ny fräsch Mavic-snabbkoppling. Känns Skönt!

Försnacket till kassettpåsättningen

Det blev en succé för egen del som ni vet när jag skulle få på gamla kassetten på de nya fina hjulen. Mycket tack vare Johan. Daniel Zander fångade hela försnacket på video (jag visste inte att han filmade) när Johan pedagogiskt berättade hur jag skulle göra för att lösa det hela under en normal fika i klubbstugan.

söndag 12 juli 2009

En lagom finrunda

http://blogg.svd.se/images/blogg/6/lagom.jpg
Imorgon, måndag, bjuds det på finrunda. Lagom långt, lagom tempo och lagom allt tror jag blir ledordet. Jag vet redan nu att vi är lagom många tjejer som tänkte cykla med på denna kvällstur. Men lagom är ett relativt begrepp, och kan därför bli fler! Så kom till rondellen kl. 18.00 imorgon, måndag, och följ med på en riktig fintur!

Hjulen rullar!


Första turen är tagen med nya hjulen. Aldo tur/retur igår kväll. De känns fantastiska. Blev visserligen avhängd av Slagskeppet ute på en skånska myllan men det berodde nog inte på hjulen. Det här känns mycket lovande. Tack som tusan!